Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار تئاتر خبرگزاری فارس، نشست رسانه‌ای هجدهمین جشنواره عروسکی «تهران - مبارک» در طبقه دوم تالار وحدت برگزار شد.

محسن حسن‌زاده مدیر روابط عمومی این رویداد در ابتدای نشست گفت: هجدهمین جشنواره عروسکی «تهران - مبارک» با یاد دبیر فقید آن «گلزار محمدی» از ۱۰ تا ۱۷ اسفند برگزار می‌شود. به همه مهمانان و هنرمندان، کد تماشای رایگان آثار تقدیم می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به مخاطبان کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، وزارت آموزش و پرورش و سازمان بهزیستی هم کدهای رایگان تعلق می‌گیرد تا بخشی از مخاطبان اصلی جشنواره یعنی کودکان بتوانند از نمایش‌های جشنواره بهره‌مند شوند.

وی افزود: بخشی از نمایش‌ها کاملاً رایگان است و همه مردم می‌توانند آن را تماشا کنند. بلیت بخشی از نمایش‌ها هم ۸ هزار تومان درنظر گرفته شده است. تمام مبلغ فروش آثار، به صاحبان آن اهدا می‌شود. 

 مهدی حاجیان دبیر اجرایی هجدهمین جشنواره نمایش عروسکی تهران ـ مبارک در ادامه نشست گفت: راحت‌ترین و ساده‌ترین کار این بود که جشنواره را به بهانه کرونا برگزار نکنیم اما برای همراهی با هنرمندانی که فعالیت‌هایشان تعطیل شده بود، بعد از وقفه‌ای که پس از درگذشت خانم محمدی و همچنین شیوع کرونا حادث شد، جشنواره را نتوانستیم در مردادماه امسال (همزمان با اعیاد غدیر و قربان) جشنواره را برگزار کنیم و آن را به اسفندماه موکول کردیم. 

وی ادامه داد: فراخوان جشنواره ۹ آذرماه منتشر شد و اولویت اول ما صیانت از سلامت هنرمندان آن و مخاطبان است. مراحل مختلف جشنواره با دشواری اما پرانرژی پیش رفت. 

حاجیان اظهار داشت: امسال بنا نداشتیم که تعداد زیادی اثر وارد مرحله اجرا شود، به همین دلیل آثار را از مرحله تایید طرح وارد تولید نهایی کردیم. خوشبختانه تا جایی که ممکن بود، دستورالعمل‌های بهداشتی رعایت شد و ما هم سعی کردیم امکانات بهتری را برایشان مهیا کنیم.

دبیر اجرایی هجدهمین جشنواره نمایش عروسکی تهران ـ مبارک تصریح کرد: بنای ما بر مشورت است و از این امتیاز به کرات استفاده کردیم. 

حاجیان ضمن تقدیر از تلاش‌های مادر درمان و مدافعان سلامت اضافه کرد: تمام بخش‌های جشنواره امسال مجازی است و رویداد فیزیکی و حضوری‌ نداریم. موضوعی که می‌تواند از تب و تاب جشنواره بکاهد اما ما دلخوش به هنر هنرمندان سرزمینمان هستیم و امیدواریم تصویربرداری بهینه آثار، از نقاط ضعف اجرای مجازی بکاهد. 

وی افزود: حضور هنرمندان روی صحنه در شرایط کنونی هم نوعی از ایثار است و آنها هم قهرمانان حوزه هنر هستند و صمیمانه از حضور و انرژی غیرقابل وصف آن‌ها سپاسگزارم. 

دبیر اجرایی هجدهمین جشنواره نمایش عروسکی تهران ـ مبارک درباره بودجه جشنواره امسال گفت: با پشتیبانی مدیرکل هنرهای نمایشی تا این لحظه، قسطهای اول پیش تولید عروسک و تولید اثر، تقدیم گروه‌ها شده است. در حالی‌که افزایش نرخ مواد اولیه تولید عروسک داشته‌ایم و به همین دلیل، مجدداً پیش قسط دیگری برای این موضوع در نظر گرفتیم. از سوی دیگر برای مواردی که ضرورت نداشت و اکثراً مربوط به خود ستاد است، سعی بر صرفه‌جویی داشتیم.

وی درباره بودجه جشنواره گفت: بودجه این دوره حدود ۲ میلیارد تومان است و امیدواریم تا پیش از پایان جشنواره، همه تعهدات خود را انجام دهیم. 

حاجیان درباره تعداد آثار این دوره از جشنواره گفت: ۲۹ اثر از تهران و ۲۸ اثر از ۱۶ استان را امسال میزبانی می‌کنیم. اصفهان با ۴ اثر نمایشی پیشتاز است. شهر کرج هم با ۳ اثر در میان شهرهای کشور پیشتازی می‌کند. میزان تحصیلات نیمی از کارگردان‌ها تحصیلات کارشناسی و ۳۰ درصد هم کارشناسی ارشد دارند. ۵۳ درصد از کارگردان‌ها را هم بانوان هنرمند تشکیل می‌دهند. 

وی افزود: در بخشی از آثار خیابانی و محیطی، نکاتی پیرامون کرونا و موارد بهداشتی را به صورت خلاقانه شاهد هستیم. 

این مقام مسئول با تاکید بر حوزه آموزش در جشنواره نمایش عروسکی گفت: خوشبختانه کارگاه‌های آموزشی مجازی موفقی را برگزاری کردیم و استقبال خوبی از سوی هنرمندان صورت گرفت. ۴ نشست مجازی با حضور بهزاد آقاجمالی، اردشیر صالحپور و یکی از اساتید دانشگاه سن‌پطرزبورگ ضبط کردیم که به زودی برای همه مخاطبان در «تلویزیون تئاتر ایران» قابل استفاده خواهد بود. تارنمای جشنواره و سایت‌های نمایش نت، تیوال و هاشور هم در ارائه آثار جشنواره مشارکت دارند.

وی افزود: ۳ کتاب ترجمه مرتبط با نمایش عروسکی هم در ایام جشنواره رونمایی می‌شود. بزرگداشت ایرج محمدی (مدرس دانشگاه) و تقدیر از محمدحسن ابویی (فعال تئاتر دانش‌آموزی در مهریز یزد) را هم در اختتامیه جشنواره داریم. 

حاجیان، همراهی کودکان با جشنواره را یکی از بخش‌های جشنواره دانست و گفت: کودکان با همراهی والدین، عروسک مبارک را تولید می‌کنند و یک اجرای نمایشی شیرین در فضای مجازی منتشر می‌کنند. در فراخوان «کودک و مبارک» ویدئویی آموزشی اجرا کردیم تا خانواده‌ها بتوانند آن را همراه با فرزندان خود بسازند. در اختتامیه از بهترین‌های این بخش تقدیر می‌شود. 

دبیر اجرایی هجدهمین جشنواره نمایش عروسکی تهران ـ مبارک در باره ضعف تبلیغات این دوره از جشنواره گفت: در حد توان و امکانمان تلاش کردیم طی رایزنی با سازمان‌های صداوسیما و زیباسازی شهر تهران، بتوانیم تبلیغات در رسانه ملی و شهری را شاهد باشیم. امیدوارم به نتیجه مطلوب منجر شود. 

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: مهدی حاجیان محسن حسن زاده تئاتر عروسکی جشنواره مبارک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۰۸۳۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمدید فرصت ارسال آثار به جشنواره «آسمون»/ هنوز برای ستاره شدن وقت هست

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، جشنواره جشنواره ملی «آسمون»  که با محوریت تولیدات نوجوانان ۹ تا ۱۸ سال در فضای مجازی تشکیل شده، فعالیت خود را در ۶ موضوع دنبال کرده و تا کنون با تولیدات متفاوتی از این گروه سنی مواجه شده است. حالا و به دلیل استقبال مخاطبین از این جشنواره و با پیشنهاد شورای سیاست گذاری مهلت ارسال تا پایان اردیبهشت ماه تمدید شد.

موضوعات جشنواره شامل ۱- حرفمون (هویت فردی) خودم کی هستم؟ دغدغه هام چیه؟ سفری به اعماق وجود خودمون برای کشف هویت مثبت فردیمون، نگرانی‌ها، خواسته‌ها، ترس‌ها و امیدها، شخصیتمون، احساسات، هیجان‌ها و…۲- دوستامون (هویت اجتماعی) ارتباطات اجتماعی مون رو میگیمراه‌هایی برای اثرگذاری مثبت به دنیای اطرافمون مثل دوست‌هامون، هم‌کلاسی‌ها و خانواده‌مون۳- فضامون (هویت مجازی) تو دنیای مجازی چیکار می‌کنیم؟ مثلا تفریح و سرگرمی، بازی‌های کامپیوتری، شبکه‌های اجتماعی، تولیدمحتوا، سواد مجازی و…و اینکه چطور می‌تونیم تو فضای مجازی هویتی امن و سالم بسازیم۴- خاکمون (هویت ملی) تو ایران‌مون چه خبره؟ درباره کشورمون میگیماز تمامیت ارزی، میهن پرستی، تفاوت فرهنگی، محیط زیست، وطن، پرچم، قهرمان ملی، آینده و سواد مالی گرفته تا اینکه چطور می‌تونیم به حفظ و ارتقای هویت ملی خودمون کمک کنیم.۵-خدامون (هویت دینی) درباره فرهنگ دینی مون میگیم ادیان مختلف، آیین‌ها، خداباوری و راه‌هایی برای عمل به آموزه‌های دینی‌مون.

قوانین ارسال ویدئو به این صورت است که حتماً دوربین باید روی عمودی تنظیم و فیلم گرفته شود. مدت زمان ویدیو ۹۰ ثانیه یا کمتر باشد. جوایز جشنواره شامل میلیارد‌ها ریال جوایز نقدی به اضافه پلی استیشن ۵، گوشی است. همچنین تولیدات برتر از طریق رسانه ملی و بستر‌های مجازی پیام‌رسان‌های داخلی پخش می‌شود. آئین اختتامیه جشنواره همزمان با عید بزرگ غدیر خم برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جواد مولانیا «سی و یک رویا» را به صحنه می‌برد
  • تمدید فرصت ارسال آثار به جشنواره «آسمون»/ هنوز برای ستاره شدن وقت هست
  • اجرای تئاتر عروسکی در مناطق کم برخوردار فارس
  • راهیابی ۴ فیلم ایرانی به جشنواره مستقل کالیفرنیا
  • «له له» جایزه جشنواره هیوستون را گرفت
  • تمدید فرصت ارسال آثار به جشنواره «آسمون»
  • فرصت ارسال آثار به جشنواره «آسمون» تمدید شد
  • افتتاح گنجینه کیانوش عیاری در موزه سینما/ ۴ فیلم مرمت‌شده از کارگردان روز باشکوه روی پرده می‌رود
  • نشست خبری جشنواره کتاب در حال برگزاری است
  • نمایش مستند «مدرسه در دست بچه ها» در موزه سینما